SHT Amsterdam

SH Terate - Amsterdam is geboren omdat er vragen zijn van organisaties en individu om een originele en een authentieke pencak silat te leren / te trainen . Na overleg met moederorganisatie en een paar senior ( warga Tkt II ) in Indonesië is uiteindelijk februari 2009 de training geopend in samenwerking met vereniging bangsa jawa Suriname Amsterdam .

De trainingen bij ons verschillen niet met zo veel met die van Indonesië, wij beseffen dat het niet makkelijk is aangezien de situatie en condities in Indonesië anders zijn dan hier in Nederland. "SHTerate" in Amsterdam & in Almere hanteren alle activiteiten van de training volgens AD/ART (statuten en reglement) van moederorganisatie in Indonesië . Bij onze vereniging is er respect voor elkaar en dat normen & waarden vanzelfsprekend zijn , wij zijn allemaal een familie dus binnen en buiten training altijd gezellig en een plezierige sfeer .

Onze vereniging bestaat uit zowel jeugdleden als volwassen en iedereen is welkom om te komen trainen . Wij zijn onofficieel lid van NPSB ( Nederlandse pencak silat bond ) maar wij doen alle activiteiten / programma van de bond dus mogen ook ieder wedstrijd / Nederlandse kampioenschap mee doen en ook een paar prijs gewonnen.


Prijzen


SHT Almere

Sinds februari 2013 zijn we in Almere begonnen de training te realiseren in samen werking met basisschool albatros -in almere buiten . SH Terate-Amsteram en SH Terate-Almere zijn onder "Vereniging Terate-Nederland" , wij zijn een democratische vereniging zonder winstbejag.

Instructeurs

Heri Kurniawan

Begon met training van pencak silat in 1986 , trainde bij PSHT in 1989 in Trenggalek - oost Java en werd ingewijd als "Warga " / lid PSHT in 1991 te Tulungagung - oost Java - Indonesië.

Jimmy Abdad

Trainde bij PSHT in 2009 in Amsterdam en werd ingewijd als "Warga " / lid PSHT in 2014 te Madiun - oost Java - Indonesië.

Rochelle Belfor

Trainde bij PSHT in 2009 in Amsterdam en werd ingewijd als "Warga " / lid PSHT in 2013 te Madiun - oost Java - Indonesië.

Rinciani Belfor

Trainde bij PSHT in 2009 in Amsterdam en werd ingewijd als "Warga " / lid PSHT in 2013 te Madiun - oost Java - Indonesië.

SH Terate - Amsterdam & Almere is nu op dit moment onder leiding Heri en wordt ondersteund door Jimmy , Rochelle en Rinciani.

Logo